Allerlaatste berichtje! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van petty - WaarBenJij.nu Allerlaatste berichtje! - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van petty - WaarBenJij.nu

Allerlaatste berichtje!

Door: Petty

Blijf op de hoogte en volg

02 Juli 2006 | Spanje, Barcelona

Hola allemaal!

Inmiddels ben ik al weer terug in Nederland. Deze keer dus definitief...mijn barcelona avontuur zit erop...helaas! Jeetje wat zijn die 5 maanden voorbij gevlogen. Ik heb echt een supertijd gehad! Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten!
Afgelopen vrijdagavond ben ik om 22.50uur veilig geland op Dusseldorf Airport.

Hieronder volgt nog een verslagje van de afgelopen week.
Vorige week zondag (mijn verjaardag) zijn we 's middags met zijn allen naar het strand gegaan. 's Avonds zijn we met de meiden voetbal (Nederland-Portugal) gaan kijken in de Baja Beach Club. Daarna zijn Saskia en ik samen naar Bikini gegaan...mijn laatste avond stappen in Barcelona. Zoals elke zondag was daar ook toen weer Brazilian night. Erg leuke sfeer weer, iedereen aan het samba- en salsadansen (maar de samba is toch echt iets te snel voor ons Nederlanders, haha). Die avond hebben we het goed volgehouden (tot ze gingen sluiten om 5 uur) en om 06.30uur rolden we ons bedje in (Saskia bleef bij mij logeren).
Maandag moest ik weer flink aan de studie, dus ben ik naar de bibliotheek van mijn universiteit gegaan om daar te studeren. Dinsdag ook de hele dag gestudeerd op de universiteit en 's avonds nog hele even naar de baja beach club voor de wedstrijd Brazilie-Ghana. Wat een sfeer zeg! De hele tent zat afgeladen vol met brazilianen. Na afloop was er nog braziliaanse muziek en was iedereen aan het dansen en feestvieren.
Woensdagochtend tentamen gehad: Organizacion y Administracion de Empresa. Ik was nog bijna te laat want de metro hield er onderweg mee op, dus het laatste stuk maar een taxi genomen. 's Middags op school gebleven om te studeren en later samen met inge, stephanie, danielle en stefan naar Thijs om hem uit te zwaaien. Hij vertrok die avond namelijk naar Nederland. Woensdagavond was het concert van Shakira waar ik samen met Danielle, Inge, Stephanie, Nienke, Janine en Douglas naartoe ben geweest. Ik heb nog heel lang zitten denken om het kaartje te verkopen, want ik ben helemaal niet zo'n Shakira fan (beetje impulsieve actie dus weer toen ik dat kaartje kocht, maar het leek ons wel een leuke afsluiter om daar met zijn allen heen te gaan). Uiteindelijk dus toch maar gegaan, en ik vond haar gewoon echt goed. Ze is live gewoon echt stukken beter dan op cd. Jammer dat we niet zo veel nummers kenden (ze zong bijna alleen spaanse nummers), maar evengoed erg leuk om erbij te zijn. Die spanjaarden gingen echt helemaal uit hun dak!
Donderdag weer aan de studie en 's middags even tapas gaan eten met daniëlle (tja, je moet natuurlijk ook een beetje afleiding hebben tussendoor). 's Avonds laatste keer samen gegeten met Danielle, Stephanie en Inge. Danielle en ik hadden nasi gemaakt. Erg lekker!
Vrijdag laatste tentamen gemaakt en van daaruit rechtstreeks naar het strand waar ik nog even een paar uurtjes heb kunnen genieten van de spaanse zon. Nog even een cadeautje gekocht voor mijn huisgenoot en toen snel naar huis om de rest van mijn spullen in te pakken en te douchen en te eten. Om 18.00uur waren Stephanie en Inge bij mij om me uit te zwaaien en me te helpen om mijn mega-koffer (33,5 kg!!! schoon aan de haak) mee naar het treinstation te vervoeren (beetje jammer dat er geen roltrappen waren!). Daar stond Danielle te wachten die met mij naar het vliegveld is gegaan. Om 20.50uur vertrok mijn vliegtuig en was het dan toch echt definitief afgelopen...

Dit was dus mijn allerlaatste bericht op mijn site. Iedereen bedankt voor de reacties, mailtjes en smsjes (ook op mijn verjaardag). Op www.picturetrail.com/pettyvk heb ik nog wat foto's gezet van de afgelopen 2 weken in Barcelona.

Adios!

xx Petty

• 03 Juli 2006 - 21:52

Daan:

Dat was het einde van het Barca verhaal. Voor mij dus ook woensdagnacht! Maja Barca is voor mij ook geen Barca als jij er niet bent he hahaha. Echt een supertijd gehad!
    Ik spreek je snel weer!
    Besos Daaan