Op naar Zuid-Amerika - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van petty - WaarBenJij.nu Op naar Zuid-Amerika - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van petty - WaarBenJij.nu

Op naar Zuid-Amerika

Door: Petty

Blijf op de hoogte en volg

01 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam

Ter afsluiting van mijn vorige reis door Azie schreef ik op 2 oktober 2007: "Tot de volgende keer...dan vanuit Zuid-Amerika (that's for sure!)".
Nu, ruim vierenhalf jaar later gaat het er dan eindelijk echt van komen: ik ga naar Zuid-Amerika!!!
Na de nodige verhuizingen en slapeloze nachten is het morgen dan zover. Samen met mijn vriendin Priscilla ga ik de komende maanden kennismaken met de prachtige natuur en cultuur van Zuid-Amerika. We starten in de hoofdstad van Argentinie, Buenos Aires. Van daaruit zullen we onze reis verder gaan plannen. In elk geval willen we medio februari in Rio de Janeiro zijn voor het wereldberoemde Carnaval. We willen Argentinie en Chili helemaal zien en van Brazilie met name de zuid-oost kust. De bedoeling is om zeker 3 maanden weg te blijven, maar misschien wel langer.
In elk geval zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van onze avonturen!

Hasta pronto!

Besitos Petty

• 01 Januari 2012 - 20:20

Frans En Ria:

Petty,
    Wij wensen jou en ook Priscilla fantastische mooie maanden toe.
    Fijne reis!!

Frans en Ria

• 01 Januari 2012 - 20:32

Rosalie:

Ha Petty, weer een nieuw avontuur!
    Geweldig, heel veel plezier, geniet ervan.

groetjes Rosalie

• 02 Januari 2012 - 07:55

Juan De Wekker:

Hola Petty,

Que tengas una maravillosa aventura, y no olvides que cualquier duda o cualquier cosa me puedes enviar un email o llamar :)

Que te diviertas

Besos!!!!!!

• 02 Januari 2012 - 08:23

Paul En Vera:

Ha lieve Petty!

Een geweldig mooie tijd toegewenst!! Ook voor Priscilla natuurlijk! Wij zijn nu al benieuwd naar je verhalen en volgen je graag via de site. Een goede vlucht gewenst!

Ik ga snel koffie drinken bij jullie pap en mam en zal ze af en toe even een dikke knuffel geven van je! :)

Take care! Heel veel liefs Paul en Vera

• 02 Januari 2012 - 10:45

Marcel Hanneke Niek:

Ha lieve (schoon)zus en tante!

Heel veel plezier op je verre zuid-amerika reis!
    Als alles goed is gegaan dan zit je nu al in het vliegtuig! Heel veel plezier en we kijken uit naar je reisverslagen! Geniet ze!

Veel liefs van ons en een dikke knuffel van je neefje

• 02 Januari 2012 - 21:31

Monique En Stef:

Heel veel plezier dames! Heel spannend, maar jullie gaan het toch echt gewoon doen! Succes, pas goed op elkaar en geniet van alle mooie en spannende dingen die op jullie pad komen..
    Dikke knuffel

• 03 Januari 2012 - 07:45

Moniek:

Succes lieverd! Enjoy!

• 07 Januari 2012 - 11:20

Eveline:

Petty, het is tijd voor een berichtje! Ik ben benieuwd hoe het met jullie gaat

Gr. Eveline