Laatste week in Barcelona
Door: Petty
25 Juni 2006 | Spanje, Barcelona
Het aftellen is begonnen, nog maar 5 daagjes en dan kom ik al weer naar huis...die 5 maanden zijn echt voorbij gevlogen. Vrijdagavond vlieg ik om 20.50uur vanaf Barcelona naar Dusseldorf en dan zit mijn Barcelona avontuur er definitief op, helaas.
Vandaag ben ik jarig: 24 lentes jong! Ter gelegenheid van mijn verjaardag en ook al een beetje als afscheidsfeestje zijn we gisteravond gaan dineren bij Carpe Diem (restaurant/loungeclub van Patrick Kluivert). Dit was echt super, iedereen waar ik de afgelopen 5 maanden mee ben opgetrokken was erbij: Danielle, Thijs, Stephanie, Inge, Veronique, Nienke, Janine en Stefan. We hadden al heel lang geroepen dat we een keer updressed met zijn allen uit eten wilden gaan en dit leek me wel een mooie gelegenheid. We hebben de hele avond (van 20.30 tot 23.45uur) heerlijk op de loungebanken gezeten en gelegen en echt super lekker gegeten met de nodige flessen wijn erbij. Lekker decadent dus...dat bleek ook wel toen we de rekening kregen: 375 euro!!! Maar goed, dit doe je ook niet elke week. Kreeg ik als deel 1 van mijn verjaardagscadeautje mijn eten betaald! Echt super lief! Om 23.45 moesten we helaas weg, omdat er nog een andere groep stond te wachten. Toen zijn we naar het strand gegaan om te wachten tot het 0.00uur was en daar hebben ze voor mij gezongen met zijn allen. Toen kreeg ik deel 2 van het cadeautje: Ralph Lauren parfum! En van Janine kreeg ik een mooie ketting met armband!
Van daaruit hebben we met zijn allen de taxi genomen naar club Danzatoria, want tja, laatste weekend Barcelona moeten we natuurlijk nog even van genieten. Het was daar erg druk en warm binnen, maar het terras was open dus daar hebben we ook nog even gestaan. Om 4 uur vannacht rolde ik mijn bedje in. Het was weer een zeer geslaagde avond en een leuk begin van mijn verjaardag. Vandaag moet ik nog een beetje leren, maar heb de afgelopen week ongeveer elke dag mezelf al opgesloten, dus vandaag ga ik ook nog even een paar uurtjes naar het strand. En vanavond natuurlijk voetbal kijken, waarschijnlijk in Bar Amsterdam en daarna laatste keer Brazilian night in Bikini.
Afgelopen dinsdag is mijn vriendje na een week vakantie hier weer teruggegaan naar Nederland. We zijn verschillende keren uit eten geweest, voetbalstadion Camp Nou bezocht (voor mij de 3e keer inmiddels al, haha), naar MontJuic geweest (Olympisch dorp) en een paar dagen naar het strand natuurlijk. En als afsluiter zijn we maandag naar pretpark Port Aventura geweest, waar ze de grootste achtbaan van Europa hebben. Helaas hadden we 's ochtends de trein gemist, waardoor we pas 's middags om half 3 daar waren, maar het park was gelukkig tot 20.00uur open. Uiteindelijk toch nog 3 shows gezien en een paar attracties gedaan (uiteraard ook de achtbaan), maar jammer genoeg niet genoeg tijd om alles te zien en te doen. Maar was wel zeker de moeite waard om een keer heen te gaan, erg mooi park. En met de heenreis hebben we gelijk ook even Tarragona en Salou gezien.
Deze week moet ik nog even heel hard studeren, want woensdag en vrijdag heb ik nog tentamens. En die moet ik allebei halen. Maar vandaag dus nog even een beetje genieten van mijn verjaardag en dan morgen weer hard aan de slag. Woensdagavond gaan we trouwens nog met de meiden naar het concert van Shakira...ben benieuwd of ze live een beetje kan zingen. Maar evengoed gezellig met zijn allen, want langzaam aan gaat iedereen toch richting Nederland. Thijs a.s. woensdagavond, Stefan en Janine donderdag, ik vrijdag, Nienke zaterdag, Inge en Steph zondag en Daan en Veer 6 juli.
We houden de tissues maar alvast bij de hand...
Waarschijnlijk is dit ook mijn laatste bericht vanuit Barcelona...heel misschien schrijf ik de laatste dag nog wel iets, maar anders dan spreek ik jullie allemaal snel als ik weer thuis ben.
Hasta luego,
xx Petty
25 Juni 2006 - 12:08
Fam. Van Der Heijden:
Petty,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wij kunnen goed begrijpen dat die vijf maanden zijn omgevlogen, want telkens jouw verhalen gelezen te hebben moet het daar geweldig zijn. Wij zien je volgende week. Nog fijne dagen en zeker een goede terugreis.
Westerbeek
XXX -
25 Juni 2006 - 16:34
Priscilla:
He Petty
Erg leuk om allemaal te horen joh!!!! Leuke afsluiter voor je op deze manier.....zul je nooit meer vergeten. Tja ze zeggen toch niet voor niets altijd: je krijgt wat je verdient!!!! hihihi.
Een dikke zoen voor je verjaardag en tot snel!
Liefs Pries
25 Juni 2006 - 17:14
Eveline En Michel:
He pet,
Leuk om weer te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt! Wij gaan je verhalen wel missen. Misschien kun je in overloon ook een site beginnen!!!!
He gefeliciteerd nogmaals en tot snel
xxxx
Eveline en Michel -
25 Juni 2006 - 18:12
Pap Mam Marcel Hanneke:
hoi meisje, leuke dag gehad zo te lezen.maar ik tel de dagen af om je te knuffelen. groetjes (en je broer vindt het ook wel een beetje leuk als je weer terug bent ;)! :)! -
26 Juni 2006 - 20:21
Veer:
Lieve Pet, vond het top in CDLC. Ga morgenochtend ff tentamentje inkoppen en dan ben ik er weer bij! liefs